DESPRE NOI

montajprestaf 2013

                                                                                                                                                              Soluții pentru probleme infiltrative  

 
 montajprestaf srl Siret, judetul Suceava
 societate  cu capital integral privat si are ca obiect de activitate, lucrari de  termo  hidroizolatii   –  aprovizionarea, proiectarea și  aplicarea  întregii game  de sisteme de  hidroizolații  –  cum ar fi locuințe, sedii de firmă, magazine, depozite, hale industriale.

Servicii profesionale pentru  acoperișuri – terasă  – circulate sau necirculate 

Suntem eficienți – partenerul ideal pentru terasele  la inalțime.  Serviciile noastre includ activitați complexe pentru acoperișuri, indiferent dacă acoperișurile sunt plate, inclinate, acoperite cu tabla sau alte materiale. 

Născută în anul „2005” şi de atunci, lucrează cu succes, în nordul României şi totodată printr-o strânsă colaborare cu societăţi din nordul Italiei ca Antreprenor, şi-a dobândit prestigiul prin executarea de o serie de lucrări de hidroizolaţii (impermeabilizare), a unor lucrări civile cât şi industriale. 

Întotdeauna, este pe piaţă, ca o societate care lucrează în permanentă legătură cu aceste obligaţii , garanții  date de un minim de zece ani de garanţie, pentru lucrările executate, furnizarea de materiale sau alte servicii, împreună cu documentul contractual.

Montajprestaf  – este pregătită să ofere un serviciu tehnic, extrem de profesionist, pentru identificarea cauzelor ce duc la apariţia unor fenomene infiltrative şi criteriile operaţionale care urmează a fi luate pentru eliminarea lor.

cropped-montajul-primului-strat-3-.jpg

                                                                                                                                                                                                20140929_121615